About

Pronto Pizzaria III

Om Os

Pronto Pizzaria III har fået et godt ry på Frederiksberg for sine italienske pizza'er. Mange kommer ikke kun ofte på besøg men kommer også langt væk fra for at smage de lækre madretter med det prestigefuldte ry. Mange tror at Pronto Pizzaria III kun sælger pizza'er, men stik modsat alle forventninger er Pronto Pizzaria III også kendt for pasta og ciabatta sandwich.

Hemmeligheden bag Pronto Pizzaria III er den gode samling af medarbejdere og levendøre. Pronto Pizzaria III vil fortsætte med at finde medarbejde med passion og energi. På samme måde vil Pronto Pizzaria III fortsætte med at finde levendøre, som imødekommer forbrugernes behov på den bedst tænkelig måde hvad angår friske råvarer. Hver ingredience er valgt helt specifikt for at give kunderne smagen af en ægte italienske pizza. Pronto Pizzaria III er derfor stolt af både sine medarbejdere og levendøre.

About-us

 

_DSC2691-copy

 

Historien bag Pronto Pizzaria III

Pronto Pizzaria III blev til med ingen markedsføring men opnåede hurtigt et godt ry for sine lækre madretter. Forud for sin tilblivelse følte en forretningsmand med interesse og passion for mad at han havde et behov for at dele sin talent og passion med resten sit nabolag på Frederiksberg. Han blev hurtigt belønnet af de lokale med accept og taknemmelighed, og han kunne se frem til at hans forretning ville eksistere i mange år frem. Idag er Pronto Pizzaria III en lille del af italien lokaliseret i hjertet af København. De besøgende er inviteret af Pronto Pizzaria III til et sted, hvor italiensk mad og kultur befinder sig.

Pronto Pizzaria III's Menukort

Foruden medarbejdere og levendøre er vores samling af madretter også valgt med omhu. Pronto Pizzaria III er stolt af at kunne præsentere et sæt af lækre madretter til rimelige priser. Prøv en af vores italienske drikkevarer med en pizza eller ciabatta sandwhich. Alle vores sandwhich er fuldkommen hjemmelavet. Vi tilbyder vores kunder rabatter, som kan gøre vores priser endnu mere rimelige. Klik på "Menu" oppe i toppen af siden for at se en liste af alle vores madretter, drikkevarer og rabatter.

_MG_3233

 

About